Portal diskutim:Elektronika

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Informatika[redakto tekstin burimor]

Besoj se Informatika (Elektronik+Matematik, dhe ne disa aspekte Social Engineering) për vete, nuk mund te jete nje subkategori e vertete e Elektronikës. Ajo qe do ishte me e pershtatshme do te ishte Teknologjia e informacionit (IT), ose Teknologjia e komunikimit dhe informacionit (ICT). --  eagleal  18 Qershor 2008 19:34 (CEST)

Informatika ëstë nën kategori e elektronikës. Kjo nuk e përjashtonë që ajo (Informatika) të mos jetë nën kategori e matematikës. Fundi i fundit gjitha janë nën kategori të filozofisë.--Hipi Zhdripi 19 Qershor 2008 07:10 (CEST)