Portal diskutim:Mjekësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Medicinë duket si emertim i gabuar. Në vend të fjalës Medicinë mund të përdoret fjala shqipe "Mjeksi"

e ke fjalën për "Mjekësi" se "Mjeksi" është gjithashtu gabim. Mundemi edhe ashtu ta bëjmë. Dhe të lutëm nënshkruaji diskutimet që të dihet se kush e ka shkruar. tung --bet_0 24 Qershor 2006 10:07 (UTC)
Ketu nuk bëhet fjalë për një "ë". Nuk thuhet "të lutëm" por "të lutem" Uni

Edhe unë mendoj që duhet të quhet Mjekësi, e jo medicinë, pse t'i përdorim fjalët e huaja kur i kemi fjalët tona. Edhe tingëllon më bukur. Ka shumë pak popuj që kanë një fjalë të vetën për mjekësinë, ne e kemi por nuk e përdorim, kjo s'don fare koment.