Prej letërsisë romantike deri te letërsia moderne

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Prej letërsisë romantike deri te letërsia moderne libër i akademikut Rexhep Qosja. Ky libër është në shërbim të studentëve të Fakultetit Filologjik, të Programit studimor Gjuhë dhe Letërsi Shqipe. Recensues të këtij libri janë prof. dr. Jorgo Bulo dhe dr. Rrustem Berisha, këshilltarë shkencorë. Libri ka 410 faqe. Viti i botimit 2007.