Pulla postale kosovare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historiku[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pulla e parë shqiptare konsiderohet të jetë botuar në vitin 1913 nga posta e perandorisë otomane në Shqipëri.

Shqipëri pullat postale shtypen nga Posta e Shqipërisë kurse në Kosovë nga Posta dhe Telekomi i Kosovës.

Përdorimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Dizajnimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Pulla postale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]