Punë fëmijësh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Dy fëmijë shqiptarë rreth moshës 15-16 vjeç, të lindur në Greqi, dërgohen nga prindërit e tyre në Atdhe, për të mësuar gjuhën dhe për të njohur rrënjët e origjinës së tyre.


[1] [2] [3]

Regjisori dhe ekipi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok
  3. ^ https://www.imdb.com/title/tt6078490/?ref_=fn_al_tt_1