Punëtorët (gazetë)

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Punëtorët (gazetë).JPG

Punëtorët organ i klasës punëtore të Kosovës. Ishte gazetë informative, politike, propagandistike dhe programoro-aksionale e cila dilte kohë pas kohe.

Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.