Jump to content

Qafë Thanë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Qafë Thanë është një kalim malor në brigjet e liqenit të Ohrit në Shqipëri. [1] Ndodhet në malet juglindore të Shqipërisë, afër kufirit midis Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut . Pika e kalimit kufitar mes dy vendeve quhet Qafë Thanë, dhe është një “portë primare” mes dy vendeve. [2]

  1. ^ Location of Qafa e Thanës
  2. ^ Report of the International Narcotics Control Board (2009) (në anglisht). DIANE. 2009. fq. 96. ISBN 9781437902808.[lidhje e vdekur]