Qeli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Patrick Stewart koken e tij tullace e llogarit si stil të tij.

Qeli është njeri pa flokë i cili njihet edhe si tullaci. Disa njerëz zakonisht mbeten pa flokë pas moshës 25 vjeçare, ka dhe raste kur nga sëmundje të ndryshme njerëzit mbeten pa flokë.