Radio "ILIRIA"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Radio ILIRIA.jpg

Radio "Iliria" të prodhodhuara nga Uzina e Radio - Televizorëve në Durrës dhe të shitura në tregun e Shqipërisë.