Radio Elita

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Logoja e radios

Radio Elita është radio stacion në gjuhën shqipe nga Ulqini, Mali i Zi. Radioja është themeluar më 2002. Ky program transmetohet në frekuencën 93,9 MHz dhe mbulon të gjithë territorrin e Komunës së Ulqinit. Gjatë 24 orëve transmetim, Radio Elita përmban programe informative, kulturore, politike, rekreative dhe fëminore.