Razorblade Romance

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Razorblade Romance është albumi i dytë i grupit HIM, i publikuar më 19 dhjetorë 1999 ne Finlandë dhe më 24 janarë në të gjithë Europën.

Lista e këngëve origjinale/finlandeze/gjermane[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. I Love You (Prelude to Tragedy)
 2. Poison Girl
 3. Join Me in Death
 4. Right Here in My Arms
 5. Gone With the Sin
 6. Razorblade Kiss
 7. Bury Me Deep Inside Your Heart
 8. Heaven Tonight
 9. Death Is In Love With Us
 10. Resurrection
 11. One Last Time
 12. Sigillum Diaboli (German Digipak/Canadian iTunes Bonus Track)
 13. The 9th Circle (OLT) (German Digipak/Canadian iTunes Bonus Track)

Lista e këngëve në Angli[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Your Sweet 666
 2. Poison Girl
 3. Join Me in Death
 4. Right Here in My Arms
 5. Bury Me Deep Inside Your Heart
 6. Wicked Game
 7. I Love You
 8. Gone With the Sin
 9. Razorblade Kiss
 10. Resurrection
 11. Death Is In Love With Us
 12. Heaven Tonight

Lista e këngëve në Shtetet e Bashkuara[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Your Sweet Six Six Six
 2. Poison Girl
 3. Join Me in Death
 4. Right Here in My Arms
 5. Bury Me Deep Inside Your Heart
 6. Wicked Game
 7. I Love You (Prelude to Tragedy)
 8. Gone With the Sin
 9. Razorblade Kiss
 10. Resurrection
 11. Death Is In Love With Us
 12. Heaven Tonight
 13. Sigillum Diaboli
 14. One Last Time

Lista e këngëve nën emrin HER[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. Your Sweet Six Six Six - 3:56
 2. Poison Girl - 3:50
 3. Join Me in Death - 3:38
 4. Right Here in My Arms - 4:03
 5. Bury Me Deep Inside Your Heart - 4:16
 6. Wicked Game - 4:05
 7. I Love You (Prelude To Tragedy) - 3:09
 8. Gone With the Sin - 4:21
 9. Razorblade Kiss - 4:18
 10. Resurrection - 3:39
 11. Death Is In Love With Us - 2:57
 12. Heaven Tonight - 3:21
 13. Sigillum Diaboli - 3:54
 14. The 9th Circle (OLT) - 5:09
 15. One Last Time - 5:09