Jump to content

Redi Radoja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Redi Radoja aktor shqiptar.

Redi Radoja është djali i aktorit të mirënjohur Guljelm Radoja (Artist i Merituar). Roli i tij i parë do të jetë roli i Djalit të peshkatarit në filmin "Asgjë nuk harrohet" në vitin 1985 si dhe roli i Nikut, vellai i Donikes tek filmi "Balada e Kurbinit".