Refik Halili

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Refik Halili është president dhe sponsori kryesor i KF Tirana. Që nga viti 2003, Halili ka qenë një nga sponsorët e klubit. Detyra e tij si president i KF Tirana filloi më 29 maj 2008. Ai është një tregtar i suksesshëm, themelues dhe pronar i një prej kompanive udhëheqëse industriale të Shqipërisë "Halili Sh.p.k".