Jump to content

Regis Philbin

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Regis Philbin është një moderator amerikan dhe figura më e shquar e televizionit në SHBA, njeriu që konsiderohet si ikona e ekranit, Regis Filbin, ka pohuar se është me origjinë shqiptare, nëna e tij është Arbëreshe. Ai është i regjistruar në librin e rekordeve "Guiness" si njeriu më i filmuar në botë.