Rendi të Ri Botëror

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rendi të Ri Botëror është një teori konspirative. Mendohet që organizata të ndryshme si Masonëria e Lirë dhe Iluminati kanë plane për të ndërtuar një qeveri globale, një besim / fe që bashkon të gjitha besimet, një ushtri.