Jump to content

Richard Adolf Zsigmondy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Richard Adolf Zsigmondy

Richard Adolf Zsigmondy lindi më 1 prill të vitit 1865 në Wien (sq. Vjenë) dhe vdiq më 23 shtator të vitit 1929 në Göttingen. Ishte një kimist austriak, me prejardhje hungareze.

Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.