Rino Gaetano

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Rino Gaetano është pseudonimi i këngëtarit italian Salvatore Antonio Gaetano, lindi në Crotone29 tetor 1950 dhe vdiq në Romë2 qershor 1981. Ka qënë një kantautor italian shumë popullor në fund të viteve 70.

Rino Gaetano.

1978 Rino Gaetano mori pjesë në Festivalin e Sanremo-os me kengën "Gianna" me të cilën zuri vëndin e tretë pas Anna Oxa dhe Matia Bazar.