Lumi i Ronës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Rona)
Jump to navigation Jump to search
Ujmbledhësi i lumit Rona

Rona është lum i i cili rrjedh nga liqeni i ZhenevësZvicër dhe nëpër Francën juglindore në një gjatësi prej 813 km, derdhet në Detin Mesdhe në lindje të Marsejës.


ajo eshte nje lum me i bukur dhe me i mire te cillen te ndihmon ta shohesh te gjithe francen me anije