Rosita Espinosa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rosita Espinosa është nje nga personazhet te The Walking Dead, (Sezoni 4 - ne vazhdim), interpretuar nga Christian Serratos.

Eshte nje e re ushtare meksikane e cila i perket grupit te Abraham. Shume e afte ne perdorimin e armeve dhe municioneve. Ne fillim ka nje lidhje me Abraham i cili e braktis me vone pasi fillon te ndjeje per Sasha. Ne alexandria behet asistente e Pete ne kirurgji dhe ndihmon ne sherimin e Tara. Pas vdekjes se Abraham dhe Glenn perpiqet me t egjitha menyrat per tu hakmarre kundrejt Negan. Eshte ajo e cila i kerkon Eugene per te prodhuar nje plumb per te vrare Negan. Ne sezonin e nente e gjejme ne nje lidhje me at Gabriel