Rrjeti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Rrjeti në kuptimin objektiv është tërsia e rrugëve, e kanaleve, e përçuesve, e vijave etj, që kanë lidhje ndërmjet tyre dhe që shtrihen në një vend të caktuar[1].

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980

Shiko dhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]