Rudina Magjistari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Rudina Magjistari
Fotoporteti
Emri Rudina
Mbiemri Magjistari
Profesioni Gazetare

Rudina Magjistari lindi në Tirane në 28 gusht 1974 dhe është gazetare shqiptare dhe prezantuese në TV Klan. Ajo prej vitesh drejtonte programin e saj "Takimi i Pasdites" në ekranin e TV Klan, por prej shtatorit.2016 pas një viti mungese në ekran ajo është rikthyer me një format të ri i cili mban emrin e saj, thjesht "RUDINA" transmetohet çdo ditë nga e hëna në të premte në orën 17:00 vetëm në ekranin e RTV KLAN dhe KLAN HD.