Sadikou Ayo Alao

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sadikou Ayo Alao veprimtar i globalizimit, anëtarë i përhershëm i Klubit të Romës dhe njëherit presidet i bankës së klubit Gerrdes Bank, nga Benini.