Sahih Ibën Hibban

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sahih Ibn Hibban (Arabisht: صحيح ابن حبان) është koleksion me hadithe nga dijetari Ibn Hibbani. Sipas Al-Kattani, ky koleksion është më e vërtet pas Sahih Buhariut dhe Sahih Myslimit.