Saint Xhons

Coordinates: 17°7′N 61°51′W / 17.117°N 61.850°W / 17.117; -61.850
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Saint John's (Saint Xhons) është kryeqytet dhe qyteti më i madh i shtetit të ujdhesave Antigua dhe Barbuda. Qyteti ndodhet në kordinantat gjeografike 17°7′N 61°51′W / 17.117°N 61.850°W / 17.117; -61.850. Qyteti ka rreth 24,226 banrë (2000), është qendër tregtare me port detar në ujdhesën Antigua.