Salih Lutolli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Salih Lutolli piktor shqiptar nga Kosova. Ka lindur më 1951 në fshatin Llapashticë e Epërme komuna e Besianës. Njëri prej artistëve më produktiv në fushën e arteve figurative e veçmas në lëmin e grafikës dhe arteve aplikative ku bën pjesë dega e dizajnit grafik, i cili prej një kohe të gjatë jeton dhe vepron në Mallmo të Suedisë.