San José Chinantequilla

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Chinantequilla

San Jose Chinantequilla Është një bashkësi e vendosur në Oaxaca, Meksikë. Chinantequilla është e vendosur në veri të shtetit të oaxaca në kete komunitet është flet gjuhën dhe Mixë spanjisht.