Saranda Kumnova-Pozhegu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Saranda Kumnova-Pozhegu.jpg

Saranda Kumnova-Pozhegu ka lindur më 28.04.1970 në Gjakovë, ku edhe aktualisht jeton. Ka të përfunduar Shkollën e Lartë Pedagogjike si dhe Fakultetin e Edukimit në drejtimin Mësimdhënie dhe Kurikullë. Që nga viti 1993 punon si mësimdhënëse në SHMU “ Yll Morina” në Gjakovë, si dhe është trajnere e certifikur për mësimdhënie.

Është antare e Lëvizjes Vetëvendosje.