Sasha Williams

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Sasha Williams është nje nga personazhet te The Walking Dead. (Sezoni 3 - 7), interpretuar nga Sonequa Martin-Green

Motra e vogel e Tyresse, Pas periudhes ne Woodburi kthehet me te vellain per te jetuar ne Burg. Ne fillim te sezonit te katert ben pjese ne keshillin mbikqyres se burgut dhe rrezikon te vdese per shkak te semundjes qe bie ne burg. Pas shkaterrimit te burgut largohet me Maggie dhe Bob me t ecilin lidh nje nje marredhenie. Ne sezonin e peste, pas largimit nga Terminus, vret nje nga kanibalet e terminus i cili i kishte mbijetuar shkaterrimit. pas kesaj ngjarje gjendet para humbjes se Bob ne fillim dhe vellait te saj ne fund. Ne Alexandria ka veshtiresi ambjentimi ne fillim dhe vendoset ne linjen e mbrojtjes se kufirit te komunitetit. Ne sezonin e gjashte merr pjese ne largimin e te vdekurve nga Alexandria me Abraham dhe daryl. Rruges ndeshen me disa Shpetimtare te cilet i kercenojne per marrjen e cdo gjeje te vlefshme qe ata disponojne. Pas ndarjes me Rosita, Abraham fillon te beje per vete Sasha, ne fillim refuzon pr me kalimin e kohe fillon te kete ndjenja per te. Kjo lidhje mbaron me vdekjen e abraham ne fillim te sezonit te shtate nga ana e Negan. Vdes ne fund te sezonit te shtate pasi Negan e kishte burgosur. Eugene i jep cianur per te mos vuajtur.