Sashenka Jonuzi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sashenka Jonuzi Është shpallur dy herë anëtar e Kolegjit zgjedhor dhe është anëtarja më e vjetër në moshë në këtë institucion. Falë punës dhe integritetit të saj gëzon një emër të mirë në radhët e juristëve, por edhe mes partive politike, aq sa është miratuar dy herë për të qenë anëtare e Kolegjit Zgjedhor. Prej vitit 1987 ushtron funksionin e gjyqtares pranë Gjykatës së rrethit Vlorë. Në vitin 1998 është emëruar gjykatëse në shkallën e dytë të gjyqësorit në Vlorë.