Selami Xhepa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Selami Xhepa është Menaxher Kërkimesh në Qendrën Shqiptare për Tregun Ndërkombëtar. Ai ka qenë Shefi Ekonomik i Departamentit Kërkimor në Bankën e Shqipërisë, Drejtor Ekzekutiv i Qendrës Shqiptare për Nxitjen e Investimeve të Huaja si dhe pedagog i fakultetit Ekonomik në Universitetin e Tiranës. Është deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë.