Sh.B. Furkan ISM

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shtëpia botuese Furkan ISM është themeluar në vitin 1993Shkup (Maqedoni). Kjo shtëpi botuese ka botuar libra kryesisht fetarë. Deri tani nga edicioni i SHB “Furkan ISM” kanë parë dritën mbi 140 tituj. Nga kjo shtëpi botuese, botohet edhe revista "Vepra" një revistë shkencore, kulturore dhe informaive.

Ndër librat më me vlerë dhe më të lexuar të SHB “Furkan ISM” mund të konsiderohen titujt:

 1. Fetva bashkëkohore
 2. Njëshmëria e Krijuesit
 3. E drejta Penale
 4. Fjalori Arabisht-Shqip
 5. Gjurmëve të të Dashurit tonë
 6. Suneni i Ebu Davudit
 7. Muhammedi (alejhis-selam)-Pishtari Ndriçues
 8. Hallalli dhe harami
 9. Bota e psikës fëmijërore
 10. Përmirësimi i zemrave
 11. Drita e zemrës” etj.

Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]