Sh.K.A

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sh.K.A është shkurtesa për Shoqëria Kulturore Artistike. Këtë shkurtesë e bartin disa grupe muzikore të muzikës së lehtë dhe popullore në Kosovë dhe Maqedoni. Eighth notes and rest.svg Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.