Shkolla "Sabaudin Gabrani" - Tiranë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shkolla "Sabaudin Gabrani" është një institucion arsimor ish 8-vjeçar, dhe sot 9-vjeçar në Tiranë.Ajo gjendet prane kryqezimit "21 dhjetori" ,dhe eshte nje nder shkollat me prestigjoze te Tiranes dhe Shqiperise.Aktualisht ,drejtoreshe e ketij insitutiocioni eshte znj.Eva Hoxha.

Si pasoje e reformave arsimore te bera se fundmi ,cikli i larte i kesaj shkolle (klasat 7-8-9) jane zhvendosur ne nje godine tjeter ,prane ish-parkut te autobusave dhe "Universitetit Europian te Tiranes".

Cikli 9 vjecar (nente-vjecar)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shkolla e re ,e ndertuar prane se vjetres, shkollon te ashtuquajturin cikel te larte nente-vjecar ,pra klasat e 7-8-9.Per shkak,kjo shkolle shfaq mjaft probleme persa i perket infrastruktutes.Shkolla e re nuk ka nje oborr ,por nje vend me zhavorr dhe balte. Shkolla nuk permban nje palester ,aq e nevojshme per nxenesit e kesaj shkolle. Vajzat,deri diku arrijne te kryejne lenden e Aftesimit Fizik.

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]