Shkolla e mesme Dhaskal Todhri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shkolla e mesme "Dhaskal Todhri" është gjimnazi më i vjetër në qytetin e Elbasanit i cili u formua në vitin 1960 si rezultat i bashkimit të disa shkollave të mesme. Kjo shkollë është gjimnazi më i madh në Elbasan ku zbatohet prejekti Pilot nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës për profilizimin e shkollave të mesme të përgjithshme.