Shkrimtarë dhe periudha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkrimtarë dhe periudha.JPG

Shkrimtarë dhe periudha Autori: Rexhep Qosja. Botuesi: Akademia e shkencave e Shqipërisë. Viti i botimit: 2005. Faqet e librit 586. ISBN 99943-733-7-4