Shpëtim Gjika

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shpëtim Gjika lindur në 3.8.1962 në Vlorë. Në vitet 1982 - 1986 ka kryer Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Dega e Gjuhës frënge. Nga tetori i 2005 kryen Universitetin Teknologjik “Ismail Qemali”, Vlorë; Fakulteti i Drejtësisë. Kurse në vitet 2005 - 2006: Master për marrëdheniet ndërkombëtare – “IRERIE Institut universitaire d’enseignement général & diplomatique - Diplomatic Academic Institute ”, Paris, France. Ka ushtruar detyrën Prefekt i Qarkut Vlorë në vitet 2002 - 2003. Është Kryetari i bashkisë së Vlorës nga tetor 2003 dhe Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të PSSH.