Shqiptarët në artin botëror

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqiptarët në artin botëror Enciklopedi me Autor: prof. dr. Ferid Hudhri. Botimet Albanologjike, Qendra e Studimeve Albanologjike. ISBN 978-9928-141-05-7

Botimi është një vepër vëllimore, një botim special me ngjyra dhe cilësi të lartë, me një tipografi cilësore, fryt i punës këmbëngulëse kërkimore dhe studimore për më se katër dekada nga ana e autorit të saj. Enciklopedia përmban 480 faqe, në formatin 26×33 cm, tekst me ilustrime me ngjyra dhe bardhezi, sipas materialeve origjinale të mbledhura nga vetë autori.