Sistemi financiar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sistem financiar (ang.: Financial system ) janë procedurat për përgatitjen, regjistrimin dhe raportimin e informacionit të besueshëm për sa u takon transaksioneve financiare dhe ngjarjeve ekonomike.[1].

Burimi i të dhënave[redakto | redakto tekstin burimor]

  1. ^ Kontrolli dhe Auditimi i brendshëm Gjon Ndreja, ITAP-Shqipëri dok. në internet, prill 2007