Skënder S. Kapiti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Skënder S. Kapiti është diplomuar për agronomi, jurisprudencë dhe nga akademia diplomatike “Për marëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci”. Është studiues i politikës, filozofisë, fesë, historisë dhe të drejtës romake, bizantine, osmane, britanike, amerikane dhe franceze. Ka botuar disa libra ku më kryesorët janë: “TRIUMFI I KOMBIT”, “MORALOKRACIA”, “NJERIU FILOZOF, ETIK DHE POLITIK”, “SHQIPTARËT, GREKËT, SLLAVËT, TURQIT DHE BALLKANI”. Ka shkruar dhe botuar dhjetra ese politike, filozofike dhe historike.