Skeda:Ten Simple Rules for Editing Wikipedia.pdf

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko tek faqja
më pas →
më pas →
më pas →

Dokument origjinal(1.275 × 1.645 pixel, madhësia e dokumentit: 76 KB , MIME tipi: application/pdf , 3 faqet)

Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

Përshkrimi
English: An editorial called "Ten Simple Rules for Editing Wikipedia" published in the journal PLoS Computation Biology.
Data
Burimi PLoS Computational Biology: Ten Simple Rules for Editing Wikipedia doi:10.1371/journal.pcbi.1000941
Autori Darren W. Logan, Massimo Sandal, Paul P. Gardner, Magnus Manske, Alex Bateman

Alex Bateman is the corresponding author: agb@sanger.ac.uk

Logan, Gardner, Manske and Bateman are from the Wellcome Trust Sanger Institute, Cambridge, United Kingdom. Sandal is from the Department of Chemistry, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom.

Licencim

w:sq:Creative Commons
atribuim
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution 2.5 Generic.
Je i lirë të:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • t’i bëni “remix” – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atribuim – Duhet t’i jepni meritat e duhura, të siguroni një lidhje për tek licenca dhe të tregoni nëse janë bërë ndryshime. Këtë mund ta bëni në ndonjë mënyrë të arsyeshme, por jo në ndonjë mënyrë që sugjeron se licencuesi ju del zot juve apo përdorimit tuaj.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Ten rules for editing Wikipedia

Items portrayed in this file

përshkruan

30 shtator 2010

application/pdf

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaMiniaturëPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme6 tetor 2010 17:50Miniaturë për versionin duke filluar nga 6 tetor 2010 17:501.275 × 1.645, 3 faqe (76 KB)Sross (Public Policy){{Information |Description={{en|1=An editorial called "Ten Simple Rules for Editing Wikipedia" published in the journal ''PLoS Computation Biology''.}} |Source=[PLoS Computational Biology: Ten Simple Rules for Editing Wikipedia http://www.ploscompbiol.org

Përdorimi global i skedës

Kjo skedë përdoret nga Wiki të tjera në vijim:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata