Skin (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shprehja Skin mund të ketë këto kuptime:

  • Angl. Emri për lëkurë
  • Shkurtesë për Skinhead
  • Një skedë konfigurimi për programe kompjuterike, e cila e përcakton pamjen e sipërfaqes së përdorimit
  • Emri artistik i Deborah Anne Dyer, ish-anëtares kryesore të bendit britanik Skunk Anansie dhe sot artistes solo Skin
  • Një bend i Nju Jorkut po ashtu quhet Skin
  • Shprehje e gjuhës helgolandeze për nevojtoren (WC).

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Skin (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.