Smithson Tennant

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Smithson Tennant in Finkle Street, Selby

Smithson Tennant lindi më 30 nëntor të vitit 1761 në SelbyNorth Yorkshire, dhe vdiq më 22 shkurt të vitit 1815 në Boulogne. Ishte një kimist anglez. Ky artikull nga Kimia është i cunguar. Ti mund të ndihmosh Wikipedian duke e përmirësuar këtë artikull.