Jump to content

Sotiraq Xega

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sotiraq Xega piktor shqiptar nga Korça. Xega ishte një nga piktorët më të njohur në qytetin e Korçës. Ai është prezantuar për artdashësit me shumë ekspozita personale, ndërsa ka marrë pjesë me punimet e tij në një sërë aktivitetesh, në nivel lokal dhe kombëtar. U nda nga jeta më 30 nëntor 2021.