Dallime mes rishikimeve të "Georg Stadtmüller"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
Autor i librit Forschungen zur albanischen Frühgeschichte (Hulumtime rreth historisë së hershme shqiptare) botimi i parë Budapest 1942, botimi i dytë i zgjeruar Wiesbaden 1966. Ky hulumtim vlen akoma si studimi më i thukët rreth origjinës dhe historisë së kryehershme shqiptare.
 
[http://www.uni-leipzig.de/unigeschichte/professorenkatalog/leipzig/Stadtmueller_542.html Katalogu i profesorëve Univerziteti i Leipzigut]

Menyja e lëvizjeve