Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user علاء (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 29 janar 2019 02:27 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për علاء nga (asgjë) në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (Respected and experienced user in many projects)