Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Armando.D 12 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 20 gusht 2018 18:32 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Armando.D 12 nga (asgjë) në Redaktor dhe autochecked user (ok tani po ki kujdes ne te ardhmen)
  • 27 korrik 2018 20:28 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Armando.D 12 nga autochecked user dhe Redaktor në (asgjë) (Genc Gjineci ka akoma fytyren e Rudina Xhunges. Duhet qe dikush t'i ndjeki redaktimet e tua, nuk je akoma gati per te qene redaktor ne sqwiki. Kur te jesh, do ta jap statusin perseri.)
  • 23 korrik 2018 16:13 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Armando.D 12 nga (asgjë) në Redaktor dhe autochecked user (status redaktori, keshtu vazhdo, dhe mundohu te perdoresh referenca)