Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user ElmedinRKS (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 6 shkurt 2018 23:05 ElmedinRKS Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor në Redaktor dhe autochecked user
  • 6 shkurt 2018 16:56 1l2l3k Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për ElmedinRKS nga (asgjë) në Redaktor (Po te jap statusin e redaktorit, pune te mbare!)