Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Getoar TX (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 26 shkurt 2018 07:44 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Getoar TX nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (duhej te ishte dhene perpara)
  • 17 mars 2015 22:00 Getoar TX diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 1 qershor 2014 00:05 Getoar TX diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user