Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Namik (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 12 maj 2014 20:41 Namik Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 23 prill 2014 15:17 Namik Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user