Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Pqnlrn (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 7 janar 2018 16:05 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Pqnlrn nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor (Po te jap statusin e redaktorit, pune te mbare!)
  • 25 qershor 2016 16:54 Pqnlrn diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user